Arrive happy with rides & airport transfers.


Puerto Rico är en självstyrande ö som tillhör USA. Men trots detta har det en stark egen identitet med en enorm karibisk karaktär. Denna ön är ganska liten, endast 100 km lång och är den minsta ön i dem Stora Antillerna. Men det är en ö fylld av generösa tropiska stränder, fylld med en fantastisk historia (med ett par pirater med i mixen) och en otroligt vacker natur. Ön är även populär bland seglare. Huvudstaden är San Juan och är en härlig, väldigt avslappnad kolonial stad med kullerstens gator och vackra spanska hus. Stränderna är otroliga, kort och gott. Och det finns massor av dem, för alla smaker. Från dem mer barnvänliga till dem mer ”singel anpassade”, här finns det stränder för alla.

Puerto Rico har hela 6 flygplatser. Men var man än landar är det med fördel att man förbokar hoppa transfer en lugn och behaglig transfer till din destination. Och sedan är det bara att bege sig ut och upptäcka allt vad denna ö har att erbjuda.

En populär aktivitet är att ge sig ut i det karibiska varma havet för valskådning. Naturen, inklusive haven, är fulla av naturliv. En del av naturlivet är dock ur människors fantasi istället för att vara verkliga. Som tex det legendariska vampyrliknande monstret Chupacabra, även kallat "Vampyren i Moca".

Så tveka inte, kom till Puerto Rico för en mycket spännande och härlig semester och se till att förboka din pålitliga hoppa transfer. Med hoppa kommer Puerto Ricos härlig stränder att snabbt och smidigt bli verklighet.